Bacheloracademie | Bacheloracademie in het kort
16795
page-template-default,page,page-id-16795,2.5,2.5-apply-online,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Bacheloracademie in het kort

De Bacheloracademie Interne Geneeskunde is een overkoepelende studievereniging voor tweede- en derdejaars geneeskundestudenten van de UvA en de VU. De vereniging biedt studenten de mogelijkheid om zich naast de bachelor Geneeskunde verder te verdiepen in veelvoorkomende patiƫntenproblematiek, om zich verder te ontwikkelen in veel gebruikte vaardigheden en om in een vroeg stadium in contact te komen met ervaren internisten. Er worden maandelijks activiteiten aangeboden, meestal in de vorm van een masterclass of workshop.

Om zoveel mogelijk te kunnen betekenen voor de leden en de betrokken artsen selecteert de Bacheloracademie voor elk traject maximaal 50 intrinsiek gemotiveerde bachelorstudenten Geneeskunde met interesse voor het vakgebied interne geneeskunde.

Toewijding

De activiteiten vereisen te allen tijde een grote inzet en een kritische houding van zowel de studentleden als de betrokken artsen.

Deskundigheid

Alle betrokken artsen hebben academische ervaring op het gebied van patiƫntenzorg, wetenschappelijk onderzoek en onderwijs.

Innovatie

De focus ligt altijd op verbetering. Anders denken en doen hoort daar bij. Het betekent ook: gericht op de toekomst.

Professionaliteit

De vereniging hecht veel waarde aan de professionele werkhouding van studentleden, artsen en andere betrokkenen.

SPONSOR